mapa není k dispozici

Datum / čas
Date(s) - 21.1.2022 - 22.1.2022
Celý den

Místo konání
FAPPZ ČZU


Čas Místnost AIV Garant
9:05 Úvodní slovo Vlastimil Mikšík
9:15 Výživa a potraviny* prof. Ing. Eva Vlková, Ph.D.
9:30 Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů* Ing. Adéla Fraňková, Ph.D.
9:45 Studijní oddělení M. Skalický + T. Rejdal
10:00 — PAUZA —
10:15 Ochrana krajiny a využívání přírodních zdrojů* doc. Ing. Aleš Hanč, Ph.D.
10:30 Zahradnictví* doc. Ing. Martin Koudela, Ph.D.
10:45 Krajinářská architektura* Ing. Lucie Miovská
11:00
11:15 — PAUZA —
11:30 Začátky prohlídek

* 10 minutová přednáška v posluchárně od garanta studijního programu 

  • Informace o stud. programu obecně 
  • Pro koho je studium určeno (profilově) 
  • Profilové předměty a zajímavosti (stud.plán)
  • Možnosti uplatnění 
  • Ukázka práce/projektů řešených v rámci studijního programu 
  • Základní informace o počtu přijímaných, přijatých a nutnosti přijímacích zkoušek

Rezervace

Typ lístku Počet míst
Pátek 21.1.
Sobota 22.1.