Datum / čas
Date(s) - 24.3.2023
Celý den
Místo konání
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU
Čas | Místnost AIV | Garant |
9:05 | Úvodní slovo | Vlastimil Mikšík |
9:15 | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů* | Ing. Adéla Fraňková, Ph.D. |
9:30 | Výživa a potraviny* | prof. Ing. Eva Vlková, Ph.D. |
9:45 | Zahradnictví* | doc. Ing. Martin Koudela, Ph.D. |
10:00 | — PAUZA —- | |
10:15 | Krajinářská architektura* | Ing. Lucie Miovská, Ph.D. |
10:30 | Zemědělství a rozvoj venkova (3v1)* | prof. Ing. Josef Soukup, CSc. |
10:45 | Rostlinná produkce* | doc. Ing. František Hnilička, Ph.D. |
11:00 | Ochrana krajiny a využívání přírodních zdrojů* | doc. Ing. Aleš Hanč, Ph.D. |
11:15 | — PAUZA — | |
11:30 | Začátky prohlídek |
* 15 minutová přednáška v posluchárně od garanta studijního programu
- Informace o stud. programu obecně
- Pro koho je studium určeno (profilově)
- Profilové předměty a zajímavosti (stud.plán)
- Možnosti uplatnění
- Ukázka práce/projektů řešených v rámci studijního programu
- Základní informace o počtu přijímaných, přijatých a nutnosti přijímacích zkoušek
Rezervace
Rezervace jsou uzavřeny.